Home / Algemeen / Spits Pieter Koopman twijfelgeval bij AFC
Foto AFC.nl

Spits Pieter Koopman twijfelgeval bij AFC

Zondag staat voor Topklasser AFC de vierde competitie wedstrijd op het programma. Trainer Bart Logchies kan over een bijna fitte selectie beschikken voor het duel tegen Koninklijke HFC in Haarlem. Alleen spits Pieter Koopman is een twijfelgeval.

Op de afsluitende training moest Koopman het veld eerder verlaten. De aanvaller kreeg in de wedstrijd tegen TEC een tik tegen zijn enkel en heeft bijna de hele week niet kunnen trainen. Koopman: “Ik heb inderdaad niet voluit kunnen trainen, maar ik wil zondag gewoon heel graag spelen. Het zal er om hangen. De medische staf is wel erg voorzichtig met me.”

Tijdens de presentatie van de persmap liet trainer Bart Logchies weten dat het met Koopman wel goed komt voor aanstaande zondag. Tom van den Brink is na een schorsing weer terug bij de selectie en ook middenvelder Jonathan Richard schuift weer aan bij de groep.

Aanvoerder Magid Jansen zit zondag de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit. Alleen de al langer geblesseerden Pepijn Kluin, Pepijn Veerman en doelman Youssef el Abdallaoui ontbreken tegen HFC. Het duel begint zondag om 14:00 uur.

Het duel tussen AFC en OJC Rosmalen is vanwege de KNVB beker verschoven naar zaterdag 19 september. Het duel aan de Boelelaan begint om 17:00 uur. Drie dagen later speelt AFC thuis tegen Emmen.

Foto AFC.nl

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC