Home / Algemeen / Sporting Almere moet op zoek naar nieuwe trainer na stoppen Van Gelderen

Sporting Almere moet op zoek naar nieuwe trainer na stoppen Van Gelderen

Zondag vierdeklasser Sporting Almere moet op zoek naar een nieuwe trainer. De club en trainer Igor van Gelderen zijn goed na overleg overeengekomen aan het eind van het seizoen de samenwerking, als het om het hoofdtrainerschap gaat, te beëindigen.

Van Gelderen kan de activiteiten voor zijn bedrijf Voetbal City niet langer combineren met een rol als hoofdtrainer. Het bestuur is nog in gesprek met de trainer over zijn rol als hoofd jeugdopleiding en de ondersteuning in de breedte door Voetbal City en zal daar op korte termijn verder over informeren.

Op de website van de club reageert het bestuur als volgt: “Wij betreuren het besluit van Igor, maar respecteren het werk dat in de afgelopen jaren is verzet en het resultaat dat onder zijn aanvoering is behaald. Het bestuur zal zich in de komende periode dan ook richten op het vinden van een opvolger die naast de juiste kwalificaties het vermogen heeft om op basis van het beleidsplan en de club doelstellingen de ingeslagen weg te vervolgen. Natuurlijk zullen we nog op een meer gepaste manier afscheid van Igor nemen, maar langs deze weg wil het bestuur Igor alvast enorm bedanken voor zijn inzet als hoofdtrainer in de afgelopen jaren.”

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)