Martinus kdo
Bloedeloos gelijkspel 0-0

Sporting Martinus laat het collectief afweten tegen KDO

Sporting Martinus heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ambitieuze ploeg uit Amstelveen – die mikt op een promotie naar de eerste klasse – kwam in De Kwakel niet verder dan een bloedeloos gelijkspel tegen nummer twaalf KDO.

Zowel Martinus als KDO zijn zondagmiddag weinig opgeschoten met een gelijkspel. De beide ploegen legden een tamme wedstrijd met weinig uitgespeelde kansen op de mat. Gescoord werd er dan ook niet: 0-0. KDO heeft de punten nodig in de strijd om lijfsbehoud en moet elke wedstrijd voluit voor de winst strijden. Martinus heeft de hete adem van enkele ploegen in de nek, die maar wat graag de begeerde koppositie over te nemen.

Vlees noch vis, was de teleurstellende conclusie van de doorsnee supporter. Martinus was niet bij machte om KDO haar wil op te leggen. De thuisploeg kregen op hun beurt te weinig echte kansen. Ook na rust was de wedstrijd bepaald geen traktatie voor de fans. Nog altijd wilde Martinus en KDO wel, maar van echte dadendrang was er toch ook geen sprake. Het duel eindigde vervolgens zoals het begon: 0-0.

martinus kdo

Tom Verhoek, coach van Martinus was zichtbaar teleurgesteld over de zondagmiddag wedstrijd in De Kwakel: “Dit was niet de hervatting waarop ik had gehoopt, na de mini-break van twee vrije speelrondes. In de afgelopen periode hebben de spelers veel gekregen. De supporters hebben er heel weinig voor terug gekregen. Wij moeten ons schamen wat wij zondagmiddag op de mat hebben gelegd. Wij maakten vandaag geen aanspraak op drie punten. Ik vind zelfs het punt onverdiend, als je zo voetbalt. Ja, wij raken de paal en hebben wellicht recht op een strafschop. Maar ik baal met name van de start aan deze wedstrijd. Initiatief is misschien het beste woord. Dat hebben wij vandaag als team en individueel niet genomen.”

Foto’s: Mike Wessing

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag twee klasse B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)