Home / Algemeen / Wie staan er straks op het podium in de CANS Topscorer?

Wie staan er straks op het podium in de CANS Topscorer?

DE eerste plaatsten lijken vergeven aan Dennis Kaars en Dominique Hidayat, maar wie staan er straks met hun op het podium tijdens de Awardshow van Het Amsterdamsche Voetbal. Met nog vijf wedstrijden te gaan is die strijd nog helemaal open.

Bij de mannen hebben drie spelers van AFC kans op een top drie klassering. Mitchell Faerber scoorde dit weekend niet, maar Floris Dokkum voegde twee treffers aan zijn totaal toe en staat nu op zeventien. Ook Pieter Koopman (AFC, zondag) scoorde twee keer en klimt nu naar de tweede plaats.  Patrick Lokken (JOS Watergraafsmeer) en Mauritsio Helstone (HBOK) scoorden een keer en blijven het podium in zicht houden. Het Legmeervogels duo Jordy de Groot (die twee keer scoorde tegen Pancratius) en Stefan Tichelaar doen eveneens goed mee om de prijzen.

Naast Dokkum en De Groot wisten afgelopen weekend alleen Merijn Sterk (OFC) en Kobia Plange (Hoofddorp) twee keer te scoren. Klik hier voor de actuele stand bij de mannen.

Bij de vrouwen wisten de nummers 1 en 2 van de ranglijst weer het net te vinden. Dominique Hidayat (Kadoelen) en Mariam Ahaddouch (Buitenveldert 2) mogen onderling uit gaan maken wie er naar Barcelona gaat. In de strijd om de derde podiummplaatu deed Sanne van Beek (Buitenveldert 1) goede zaken door twee keer te scoren. Ook Eshly Bakker (Ajax) lijkt zich met haar doelpunt in die strijd te gaan mengen.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen

Foto Tom Poederbach: Floris Dokkum (AFC zaterdag)

 

Send this to a friend