Stadsdeel over DWS Chabab

Chabab speelt volgend seizoen haar wedstrijden in de Topklasse op de accommodatie van DWS. Recent is op de Algemene Ledenvergadering van DWS een directe fusie tussen beide verenigingen afgewezen. De suggestie die op die ledenvergadering werd gedaan, namelijk dat DWS en Chabab eerst nauwer gaan samenwerken, hebben de besturen van beide verenigingen omarmd.

Er zijn voor het seizoen 2013/2014 goede werkafspraken gemaakt. Het stadsdeel heeft de totstandkoming van deze afspraken gefaciliteerd en zal een aantal maatregelen nemen zodat de accommodatie voldoet aan de eisen van de KNVB. Een commissie uit beide verenigingen gaat dit jaar verder onderzoeken of er alsnog een fusie tot stand kan komen. Ronald Mauer (stadsdeelwethouder Sport)  “Ik ben blij dat de clubs tot deze afspraken zijn gekomen. Ik hoop van harte dat de clubs ontdekken dat zij straks zo veel voor elkaar kunnen betekenen dat een fusie alsnog tot de mogelijkheden behoort ”

Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud (portefeuille Vastgoed en Financiën) “Als DWS en Chabab eind van dit jaar daadwerkelijk gaan fuseren, dan handhaaft het dagelijks bestuur haar besluit om maximaal € 250.000 beschikbaar te stellen voor het opknappen van de accommodatie, zodat deze beter past bij een vitale voetbalvereniging. Een deel van dat bedrag wordt nu al ingezet zodat de accommodatie voldoet aan de eisen die de KNVB gesteld heeft”.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS