Staf Pancratius compleet

Hoofdtrainer Ton Pronk heeft zijn contract met zondag eersteklasser Pancratius met twee jaar verlengd. Zowel club als trainer waren er al in een eerder stadium naar buiten te brengen voordat de gehele technische staf rond was. Afgelopen week was de technische staf compleet.

Na een grondige inventarisatie bij de spelers, trainers en technische staf vonden in december al de eerste gesprekken plaats. Rond de kerstdagen gaven Pancratius en Ton Pronk elkaar de hand. De complete technische staf ziet er nu als volgt uit: Ton Pronk (hoofdtrainer), Frans de Klerk (assistent), Frans de Bree (keeperstrainer), Stanley Deekman (verzorger), Theo Sol (grensrechter) en Cees Ruijter (teammanager).

Het bestuur van Pancratius is er van overtuigd dat met deze samenstelling het best aan de doelstellingen van de vereniging gewerkt kan worden. Daar is de doorstroming van eigen jeugd, die het niveau aankunnen, er één van. Daarnaast wil de club uit Badhoevedorp een vaste plaats in de eerste klasse behouden en werken aan een selectie die richting de hoofdklasse opstoomt.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)