Home / Algemeen / Stand CANS Topscorer: Eijkenaar stevig op tweede plaats

Stand CANS Topscorer: Eijkenaar stevig op tweede plaats

Na zeven speelronden hebben al meer dan 160 spelers (bij de mannen) het doel weten te vinden. Opvallend was dat Dennis Kaars dit weekend voor het eerst niet wist te scoren. Zijn voorsprong is groot, maar zijn achtervolgers hebben niet stil gezeten afgelopen weekend.

Mauritsio Helstone (AFC zaterdag) wist alle drie de doelpunten tegen Montfoort voor zijn rekening te nemen (3-3) en stijgt daardoor naar de derde plaats op de ranglijst. Hij was de enige speler afgelopen weekend (tweede klasse en hoger) die drie keer scoorde. Niels Eijkenaar (Purmersteijn) bracht met zijn twee treffers tegen Velsen zijn totaal op elf en heeft de tweede plaats inmiddels stevig in handen. Verder wisten ook Dave Sijbrands (OSV), Kid Ronday en Joey Noordenbos (beiden HBOK), Nick Kramer (OFC) en Gary Bouwmeester (AGB) eveneens twee keer te scoren.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen (minimaal drie doelpunten)

Bij de vrouwen was Chelly Drost (Buitnenveldert) duidelijk aanwezig. In de derby tegen Wartburgia (4-1 winst) maakte ze de helft van de Buitenveldertse productie. Ook Raisa Grotenhuis (De Meer) scoorde afgelopen zaterdag twee keer. Dominique Hidayat kwam met Kadoelen niet inactief en zag Ajacied Marjolijn van den Bigchelaar (1 doelpunt) erg dichtbij komen.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen (minimaa twee doelpunten)

Foto Jose Mol | Niels Eijkenaar maakt namens Purmersteijn de 1-0 tegen Velsen

Send this to a friend