Home / Algemeen / Stanley Menzo (AFC) is blij met een punt bij WKE

Stanley Menzo (AFC) is blij met een punt bij WKE

In de Topklasse heeft AFC weer een belangrijk punt aan haar totaal toegevoegd. In Emmen werd het 2-2 tegen WKE. Omdat ADO’20 zaterdag al verloor klimmen de Amsterdammers een plekje op de ranglijst.

AFC stond in Emmen op Sportpark Grote Geert tot twee keer toe op achterstand. Tot twee keer toe wist AFC de achterstand snel ongedaan te maken.

Balverlies van Randel Shakison zorgde er voor dat WKE via Yuri Ramos na iets meer dan een kwartier spelen op voorsprong kwam. Een kwartier later was het echter al weer gelijk. De treffer kwam vanaf elf meter, na een ietwat goedkoop gegeven strafschop. Enrico Patrick benutte dit buitenkansje (1-1). WKE was wel wat sterker in het eerste bedrijf, maar echt in gevaar kwam AFC nooit.

Na rust bleef het spel slordig. Kansen vielen er nauwelijks te noteren, maar als ze er waren dat werden ze ook direct afgerond. Een kwartier voor tijd kwam WKE weer op voorsprong. Dit maal was Anton Jongsma de doelpuntenmaker. Met een laag schot passeerde hij doelman El Abdellaoui.

Vijf minuten later, dus tien minuten voor tijd, maakte Pepijn Veerman op knappe wijze weer gelijk. De spits volleerde een perfecte voorzet fraai binnen.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van de Topklasse zondag.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC