Stefan Teeken langer bij Overbos

Zaterdag derdeklasser SV Overbos uit Hoofddorp heeft het contract met hoofdtrainer Stefan Teeken met een jaar verlengd. Teeken is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen en staat met Overbos op een gedeelde tweede plaats in de zaterdag 3B.

Naast de contractverlenging is de club met de trainer ook nog een optie overeengekomen voor het seizoen 2015/2016. Het bestuur van Overbos en Teeken waren het snel eens over de contractverlenging. De club zegt in een persbericht : “ Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe verbintenis en het is erg goed voor de club dat Stefan bij Overbos blijft. De eerste reacties bij de leden zijn dan ook zeer positief. Wij denken met Stefan een trainer in huis te hebben om onze ambitie, weer uitkomen in de tweede klasse, te kunnen realiseren. Maar los nog daarvan vinden we het werken met hem zeer plezierig.”

Teeken 2

Teeken slaagde er in zijn eerste seizoen in om een goed team te vormen uit diverse groeperingen binnen de club. Overbos kent momenteel een selectie met nieuwe spelers, jeugdspelers en de gevestigde orde. “We kunnen met trots zeggen dat het totale niveau van Overbos  omhoog is gegaan. Naast het voetbal is Teeken nog eens een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.”

Foto’s Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)