Maarten Stekelenburg neemt vanaf dinsdag 2 april het roer over bij AFC

Stekelenburg neemt het over bij AFC

Op de website van AFC is inmiddels een officieel bericht verschenen. Men spreekt niet van een ontslag maar dat Ten Bosch na goed overleg is terug getreden. Verder maakt de club bekend dat vanaf dinsdag 2 april  de verantwoordelijkheid in handen is van Maarten Stekelenburg. Het officiële  bericht luidt al volgt:

Het bestuur  van AFC maakt bekend dat Cor ten Bosch in goed overleg terug is getreden als  trainer-coach van het eerste zondag elftal. De reden ligt besloten in de aanhoudende slechte resultaten van dit team. Zeven wedstrijden voor het eind van de competitie hoopt het bestuur door deze verandering in  de trainersstaf  AFC te behouden voor de Topklasse.

Het valt het bestuur niet licht deze beslissing te nemen.  Cor ten Bosch heeft zich gedurende bijna 5 seizoenen geweldig ingezet voor AFC. En niet zonder succes. In het seizoen 2009-2010 werd AFC onder zijn trainerschap kampioen van de Hoofdklasse en promoveerde naar de Topklasse. In de Topklasse eindigde AFC in het eerste seizoen op een mooie vijfde plaats.
Wij wensen Cor ten Bosch heel veel succes bij het vervolg van zijn carrière.

Cor ten Boch zal op 2 april worden opgevolgd door Maarten Stekelenburg, die al eerder was aangesteld als trainer-coach voor het komende seizoen. De huidige assistent-trainer Said Moumane, die de rest van het seizoen Maarten Stekelenburg zal assisteren, zal op tweede Paasdag tijdens de wedstrijd AFC-ADO’20 als trainer-coach  optreden.
Het bestuur hoopt van harte dat Maarten Stekelenburg, Said Moumane en de spelersgroep er in zal slagen AFC te behouden voor de Topklasse en wenst hun hierbij veel succes.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)