Maarten Stekelenburg keert niet terug bij AFC

Stekelenburg op stage bij Ajax

AFC trainer Maarten Stekelenburg zal donderdag 27 juni beginnen aan zijn stage voor de cursus coach betaald voetbal. Hij zal deze afwerken bij zijn oude werkgever Ajax. De oefenmeester sluit het seizoen 2013/2014 aan bij het eerste elftal van Frank de Boer.

Tegen Ajax.nl zegt Stekelenburg: ,,Het voelt voor mij een beetje als thuiskomen. ,Er is in de loop der jaren natuurlijk het nodige veranderd bij Ajax, maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Dat merkte ik toen ik de afgelopen weken een paar keer op de Toekomst was. Ik trof daar direct weer heel veel oude bekenden in alle geledingen van de club. Ik kijk ernaar uit om een heel seizoen mee te kijken bij het eerste elftal. Het is voor mij, mede dankzij mijn achtergrond bij Ajax, een perfecte plek om me komend seizoen verder in het trainersvak te verdiepen.”

Stekelenburg zal vanaf 27 juni drie dagen per op de Toekomst aanwezig zijn.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)