Stekelenburg zegt nee tegen AFC, Menzo grootste kandidaat

Maarten Stekelenburg hoeft het verzoek van AFC om weer hoofdtrainer te worden bij de Topklasser naast zich neergelegd. Stanley Menzo is volgens bronnen de grootste kandidaat om het seizoen in Amsterdam-Zuid af te maken.

Diverse bronnen hebben dit aan Het Amsterdamsche Voetbal bevestigd. Bestuurslid technische zaken Milko Vinke wilde er nog niet veel over kwijt. Na een lange aarzeling zei hij: “ Ik kan het niet bevestigen, maar ik ontken het ook niet.” Wel wilde Vinke kwijt dat AFC er alles aan doet om voor 5 januari, als de eerste training op het programma staat, een nieuwe trainer te hebben. Drie dagen later vertrekt AFC naar Torremolinos voor een trainingskamp.

Maarten Stekelenburg keert niet terug bij AFC
Maarten Stekelenburg keert niet terug bij AFC

Stanley Menzo heeft ook al met AFC gesproken. De begin dit seizoen bij Lierse ontslagen oefenmeester was in het verleden ook al werkzaam bij AFC. Van 2003 tot 2005 was hij hoofdverantwoordelijke. Menzo eindigde in de Hoofdklasse op vierde en derde plaats. Mezno is echter niet beschikbaar om ook komend seizoen voor de groep te staan.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC