Home / Algemeen / Stem nu om Only Friends een goede toekomst te geven!

Stem nu om Only Friends een goede toekomst te geven!

De stichting Only Friends steekt al jaren haar nek uit om sporters met een (verstandelijke) handicap volop te kunnen laten sporten. Met een prachtig complex in Amsterdam-Noord lukt het Dennis Gebbink en zijn team om dit dagelijks te realiseren. Nu maken ze kans op een mooie financiële prijs en vragen ze onze hulp.

Ook het komende jaar (2015) wil Only Friends de contributie voor haar ruim 600 kanjers proberen laag te houden. Gebbink: “Ik heb het bestuur beloofd, en ook de toezegging gedaan, dat we dan nog harder op zoek moeten naar sponsors. Ik heb maar een doel en dat is dat Only Friends 100 jaar te laten worden.”

Om aan die doelstelling te kunnen voldoen komt er mooie kans voorbij. Specsavers organiseert een actie en de winnaars kunnen een jaar lang financiële ondersteuning krijgen. De club/vereniging/organisatie die de meeste stemmen haalt wint de prijs!

Tot 8 december kun je stemmen. Only Friends hoopt op zoveel mogelijk stemmen vanuit de voetbalwereld. EN daar dragen wij, middels dit bericht, graag een steentje aan bij.

Stemmen op Only Friends kan door op deze link te klikken. U heeft nog dertien dagen! U kunt iedere dag opnieuw stemmen!

Mede namens Dennis Gebbink (Op de foto boven tweede van rechts) willen we jullie vast hartelijk danken!Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend