Stem nu op de speler van het jaar

Vanmiddag (maandag 20 mei) om 12:00 uur is het stemmen op de beste speler van het jaar officieel van start gegaan. De trainers van de topklasse tot en met de tweede klasse hebben de genomineerden gekozen. Uit de lange lijst zijn er vijf spelers genomineerd. De winnaar wordt op 27 mei tijdens het gala van Het Amsterdamsche Voetbal in Escape bekend gemaakt.

De genomineerden zijn:

Mostapha El Aamrani (De Dijk). De aanvaller van De Dijk scoorde dit seizoen veertien keer en had een groot aandeel in het kampioenschap van de eerste klasse.
Jamal Dibi (Chabab). De spelbepaler en aanvoerder van Chabab was met grote afstand de beste speler van zijn team. Met zijn leiderskwaliteiten was hij voor een groot deel verantwoordelijk voor de handhaving van Chabab in de Topklasse. Tevens maakte hij twaalf doelpunten.
Dennis Kaars (Ajax). Kaars scoort altijd en overal. Ook dit seizoen in de hoofdklasse. Ondanks een blessure waardoor hij enkele wedstrijden miste scoorde hij zeventien keer.
Maurice Renger (JOS Watergraafsmeer). De aanvoerder blijft het aanspeelpunt voor JOS. Ondanks zijn leeftijd was hij dit seizoen van grote waarde voor de ploeg van Sander Middelbeek. Renger maakte ook nog eens twaalf goals
Robbert Stuut (WV-HEDW). De aanvoerder van de kampioen in de zaterdag tweede klasse zorgde met zijn traptechniek voor veel gevaar. Niet alleen middels de lange bal van achteruit maar ook door zijn uitstekende vrije trappen. Stuut scoorde zeven keer.

Klik hier hier om uw stem uit te brengen. Stemmen op de beste speler van het jaar kan tot maandag 27 mei 12:00 uur. Stemmen op talent en coach van het jaar is niet meer mogelijk.

Kaarten voor het gala zijn verkrijgbaar via kaartverkoop@hetamsterdamschevoetbal.nl of via de speciale pagina op de website.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!