Home / Algemeen / Stem op de Speler van het Jaar 2021/2022

Stem op de Speler van het Jaar 2021/2022

Nadat we eerder al de genomineerden in de categorieën Talent van het Jaar en Trainer van het Jaar bekend maakten, is het nu tijd voor de laatste categorie: Speler van het Jaar.

In de eerste ronde kun je stemmen op 5 spelers, hieronder lees je meer over hen. Stemmen kan tot dinsdag 14 juni 23.59. De 3 spelers met de meeste stemmen gaan door naar de finaleronde. De winnaar ontvangt een gegraveerde schaal en waardebon van Groundhopticket.nl.

Maraoune Bensabouh (AGB)

Met zijn spel is Maraoune Bensabouh een belangrijke spil in het spel van AGB. Vanuit de as heeft hij een belangrijke rol in het spel van AGB. Niet alleen scoorde hij zelf 12 keer, ook wist hij Bakary Jobe en Adil Amghar el Yettefti veelvuldig in stelling te brengen. Het resulteerde allemaal in een tweede plek voor AGB in de eerste klasse. De komende weken wordt nog gestreden voor promotie naar de Hoofdklasse.

Collins John (Buitenboys)

Een oud-prof die in de derde klasse van grote waarde is, lijkt misschien niet zo bijzonder. Maar voordat John bij Buitenboys aan de slag ging, had hij al een paar jaar niet gevoetbald. John laadde zich wekelijks weer op en werkte hard om iedere zaterdag aan de aftrap te kunnen staan. Hij zorgde voor eenderde van de goals van Buitenboys en had met zijn spel een belangrijk aandeel in de titel. Deze zomer zwaait hij af als voetballer.

Allon Koene (HBOK)

Als verdediger en als middenvelder maakte Allon Koene dit seizoen indruk in de tweede klasse bij HBOK. Hij kwam ook nog eens tot het indrukwekkende aantal van 16 goals. Het was wachten op een stap hogerop voor Koene en die komt er dan ook, hij speelt komend seizoen bij FC Lisse.

Maxim van der Meer (SDZ)

Na een hele goede start in de eerste klasse, zakte SDZ flink weg. Maar dankzij de enorme doelpuntenproductie van Maxim van der Meer was de ploeg in ieder geval ruim op tijd veilig. De spits maakte maar liefst 22 van de 40 goals. Het levert hem een transfer naar Tweede Divisionist FC Lisse op.

Niels Springer (OFC)

OFC haalde het kampioenschap uiteindelijk binnen na een zinderende ontknoping op Tweede Pinksterdag. Met zijn goals had Niels Springer een groot aandeel van de titel.

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend