Stem op de Speler van het Jaar 2023/2024

We openen ook de stembussen voor de Speler van het Jaar 2023/2024. In de eerste ronde kun je weer kiezen uit 5 spelers, in de finaleronde uit 3. Hieronder vind je de genomineerden.

Tim Klaasen-Bos (Waterwijk)

De spits van Waterwijk beleefde een uitstekend seizoen en kroonde zich met zijn 22 goals tot topscorer. Daarmee nam hij ruim 40% van de goals van zijn ploeg voor zijn rekening. Waterwijk greep net naast de nacompetitie voor promotie, maar deed dankzij de goals van Klaasen-Bos daar wel tot het einde voor mee.

Soufiane Hetli (AFC)

Hetli stroomde vanuit de zaterdagtak van AFC door naar de zondagtak en maakte dit seizoen indruk in de Tweede Divisie. De jonge aanvaller maakte 10 goals in een ploeg die dit seizoen kwakkelde. Zijn sterke seizoen bleef niet onopgemerkt, want komend seizoen speelt Hetli bij Telstar in de Keuken Kampioen Divisie.

Marijn van Wandelen (FC Aalsmeer)

De goalie van Aalsmeer speelde dit seizoen een belangrijke rol in het succes. Dankzij vele belangrijke reddingen van Van Wandelen deed Aalsmeer tot het einde mee bovenin en eindigde de ploeg uiteindelijk als derde in de Eerste klasse B.

Kenneth Misa Danso (Ajax)

Misa Danso was eigenlijk al gestopt, maar dook toch opeens weer op bij Ajax en hoe. In de meeste wedstrijden begon de routinier vanaf de bank, maar toch wist hij zich te kronen tot clubtopscorer dit seizoen. En in totaal bereikte hij de magische grens van 100 goals voor Ajax zaterdag. Mede dankzij de belangrijke goals van Misa Danso pakte Ajax uiteindelijk de titel in de Vierde Divisie.

Stephane Apagui (ZSGOWMS)

Apagui ontpopte zich dit seizoen tot een multifunctionele speler in het kampioenselftal van ZSGOWMS. Oorspronkelijk een aanvaller, maar dit seizoen in eerste instantie gebruikt als verdediger. Richting het einde van het seizoen kwam Apagui toch ook weer voorin te staan en droeg hij aanvallend zijn steentje bij.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)