Stem op de Trainer van het Jaar 2023/2024

Het seizoen loopt op zijn einde, dus is het weer tijd om de prijzen te verdelen. Zoals ieder seizoen kun je de komende tijd weer stemmen op de Trainer, Speler en Talent van het Jaar. We beginnen met de genomineerden voor Trainer van het Jaar. In de eerste ronde kun je kiezen uit 5 trainers, in de finaleronde uit 3. Hieronder de genomineerden.

Wilfred den Breejen (DVVA)

Vorig jaar wist Den Breejen met DVVA knap te promoveren naar de eerste klasse en was hij ook genomineerd voor deze prijs. Dit seizoen leverde de trainer wederom knap werk af. Hij eindigde met DVVA als tweede in de Eerste klasse B en kan de club nu via de nacompetitie wellicht zelfs naar de Vierde Divisie brengen.

Michael Crombeen (Sporting Martinus)

In zijn eerste seizoen bij Sporting Martinus maakte Crombeen van de ploeg uit Amstelveen een lastig te kloppen ploeg en dat met een piepjonge selectie. Martinus werd tweede in Zondag 2b en zou via de nacompetitie een plek in de eerste klasse kunnen afdwingen.

Jack Honsbeek (Legmeervogels)

Legmeervogels zat de afgelopen seizoenen in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg daalde af van de eerste naar de derde klasse. Honsbeek keerde deze zomer terug op het oude nest en wist de ploeg in de zware competitie Zaterdag 3b eenvoudig naar de titel te loodsen.

Sander Middelbeek (Ajax)

Na de degradatie uit de Derde Divisie lukte het Ajax vorig seizoen niet meteen om terug te keren. Dit seizoen was de ploeg lang in een titelstrijd verwikkeld met Huizen en die strijd werd pas op de allerlaatste speeldag in een onderling duel beslist. Ajax en Middelbeek keren terug naar de Derde Divisie.

Imro Wielkens (Arsenal)

Arsenal bleek dit seizoen een outsider voor de titel in Zaterdag 2a. Achter HBOK, dat de torenhoge favoriet was, deed het stilletjes tot de laatste dag mee om het kampioenschap. Het leverde Wielkens en zijn mannen en knappe tweede plaats op en nu via de nacompetitie de kans om te promoveren.

Breng hieronder je stem uit:

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)