Belangrijke krachten Benhammouch en Karaca blijven DWS trouw

Terwijl DWS nog strijdt om handhaving in de zondag tweede klasse B, is de clubleiding al druk bezig met de selectie voor volgend seizoen. Na het aangekondigde vertrek van twee sterkhouders maakten de Amsterdammers woensdag bekend dat in ieder geval zes vaste krachten de club trouw blijven.

De twee belangrijkste spelers die hebben aangegeven bij DWS te blijven, zijn clubtopscorer Anass Benhammouch (afgelopen seizoen overgekomen van AGB) en Mehmet Karaca. Zij gaan tevens een rol spelen als verbinding met de jeugdelftallen voor een soepelere doorstroming naar het eerste elftal. Ook aanvoerder Rishi Kjensberg, Mohamed Aznag, Roche Narain en Ray van Geldorp dragen volgend seizoen het blauwzwart van de huidige nummer tien van de tweede klasse B. Met de overige selectiespelers is de nieuwe trainer Patrick van Leeuwen nog in gesprek.

Vorige week werd bekend dat Ed Nyarko en Jeffrey Ankumah de club verlaten om hun loopbaan te vervolgen bij derdeklasser De Volewijckers (nu Buiksloot). Daar tegenover staat de komst van doelman Joel Gunning (DSOV) en ZSGOWMS-aanvallers Denzel Sno/Charlton Graaven. Laatstgenoemde speelde vorig seizoen nog voor DWS.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS