Sterspeler Pablo Blanco verlaat AORC/Lebo

Eredivisieclub AORC/Lebo Vastgoed moet het komend seizoen doen zonder sterspeler Pablo Blanco. De Spanjaard vertrekt weer naar zijn vaderland. Verder vertrekt Adil Salih en komen er vier nieuwe spelers, waaronder twee keepers, bij.

Manuel Hoogewoning is een van de twee nieuwe doelmannen in de selectie. De keeper was afgelopen seizoen niet actief in de zaal omdat het Utrechtse jCK/Aiso zich na een paar wedstrijden terug trok uit de eredivisie. Wel zat hij bij de selectie van het Nederlandsteam onder negentien jaar.

Wouter Lustig is ook doelverdediger en komt over van ZVV Sparta/Laak. Hij maakte indruk op de Amsterdammers in een oefenwedstrijd met de Utrechtse selectie. Lustig gaat de concurrentie aan met Hoogewooning en de blijvende Doest en Ons.

manuel Hoogewoning

Nieuwkomer Youssef Makraou is een oude bekende van AORC/Lebo Vastgoed. Youssef is opgeleid en begonnen met zaalvoetbal bij AORC/Lebo Vastgoed. Daarna zocht hij zijn avontuur bij Hovocubo, waarin hij in het seizoen 2013-2014 beslissend was in de finale om het Nederlands Kampioenschap. Youssef zal de plek opvullen van de vertrokken Adil Salih.

De laatste Nieuwkomer is Ilias Aynaou. Net als Makraou is Ilias opgeleid bij AORC. Aynaoui is een groot talent die er vorig jaar voor koos om met vrienden te gaan voetballen. Hij kan zowel als punt speler of als laatste man uitstekend uit de voeten. Aynaoui wordt gezien als de vervanger van Blanco.

Het eerst team start met tien spelers en 4 keepers. De overige spelers zullen worden aangevuld uit het tweede team en de A1. De vereniging heeft namelijk een aantal grote talenten, waarvan we verwachten dat ze aankomend seizoen kunnen aansluiten bij het eerste elftal.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)