Home / Algemeen / Steve Olfers versterkt per direct selectie De Dijk

Steve Olfers versterkt per direct selectie De Dijk

Hoofdklasser De Dijk heeft zich per direct weten te versterken met Steve Olfers. De middenvelder zat zonder club nadat zijn contract bij Telstar vorig seizoen niet werd verlengd. Olfers (33) speelde voor diverse clubs in het betaalde voetbal.

Olfers, geboren in Haarlem, kwam vorig seizoen tot elf wedstrijden in het eerste elftal van Telstar. De 33-jarige middenvelder begon met voetballen bij het Haarlemse DIO waarna hij bij Haarlem terecht kwam. Feyenoord scoutte hem en in 2000 maakte hij bij die club zijn debuut in het betaalde voetbal.

De Rotterdammers verhuurde hem vervolgens aan Excelsior, waar hij drie jaar speelde. Daarna volgden verhuurperiodes aan RKC, weer Excelsior en FC Den Bosch. Na twee seizoenen bij Sparta gespeeld te hebben werd hij in 2007 verkocht aan het Deense Aalborg.

Na kort onder contract gestaan te hebben bij PSV (Olfers speelde geen enkele keer in de hoofdmacht) speelde hij twee seizoenen bij Qabala in Armenië. Vorig seizoen kwam hij dus tot elf wedstrijden bij Telstar.

Olfers reist met De Dijk mee op trainingskamp naar Spanje. Daar speelt de hoofdklasser een oefenwedstrijd tegen Spakenburg. De Dijk keert 7 januari weer terug in Nederland. Op 16 januari ontvangt De Dijk de amateurs van Ajax. Een week later wordt de competitie hervat tegen Nieuwerkerk.

Meer nieuws op de clubpagina(s)▼

Geef een reactie

Send this to a friend