Stuut kan trainerschap Diemen en werk niet meer combineren

Zondag vierdeklasser SV Diemen en trainer Marc Stuut gaan aan het eind van het seizoen uit elkaar. Stuut kan zijn werk niet meer combineren met zijn trainers werkzaamheden. Stuur was bezig aan zijn eerste seizoen.

De 35-jarige oud-speler van onder meer Ajax en AFC geeft aan het trainerschap niet meer te kunnen combineren met zijn baan : Stuut: ” Ik vind het ontzettend jammer deze beslissing te moeten nemen, omdat eigenlijk alle voorwaarden hier aanwezig zijn om goed te kunnen presteren. Er staat een leuke groep met jongens van de club, eigen jeugd en een aantal echte aanwinsten van buitenaf.”

Stuut is na het winnen van de eerste periode met zijn ploeg nog in een felle strijd verwikkeld om het kampioenschap in de vierde klasse F. Stuut: “Daarnaast hebben we hier natuurlijk een fantastische accommodatie en creëert  het bestuur alle mogelijke randvoorwaarden om hier prettig te werken. Helaas staat mijn werk mij volgend jaar niet meer toe om mijn werkzaamheden hier te combineren. We gaan er alles aan doen om dit seizoen te eindigen met een promotie, zodat ik met een goed gevoel afscheid kan nemen als trainer van deze mooie club.”

Het bestuur van Diemen is momenteel druk bezig met de opvolging van Marc Stuut.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)