Home / Homepage / Supporter OSV overleden

Supporter OSV overleden

De 77-jarige supporter van OSV die op zaterdag 3 december een trap kreeg van een speler van Sporting Noord is woensdag in het Boven IJ ziekenhuis overleden. Een woordvoerder van OSV heeft dat bevestigd. Hij is vermoedelijk overleden aan de gevolgen van de trap die hij in zijn maag kreeg.

De verdachte, Sylverster M, kreeg onlangs te horen dat zijn voorarrest met 90 dagen zou worden verlengd. Op woensdag 7 maart zou de zaak voor de rechter komen. Het Openbaar Ministerie laat weten dat hij wordt verdacht van poging tot doodslag dan wel zware mishandeling, ‘ totdat vaststaat dat er een causaal verband is tussen de schop en de doodsoorzaak’.

De advocaat van Sylvester M, Maarten Witlox van WitloxTuzkapan advocaten, reageerde als volgt: “Vreselijk, een drama. Zeer ernstig en zeer te betreuren. Er is grote verslagenheid. Het is allemaal nog zo prematuur dat ik nog geen contact heb gehad met mijn client. De eerste gedachte gaat uit naar de nabestaanden. Die moeten het eerst verwerken. Ik houd me voorlopig op de vlakte”

Op de vraag of de huidige aanklacht, poging tot doodslag dan wel zware mishandeling, gehandhaafd blijft of dat de aanklacht zal veranderen reageerde de advocaat met de woorden: ‘dat dat allemaal nog erg prematuur is’.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV