Suzanne Bakker verlengt contract bij Wartburgia vrouwen

Wartburgia heeft het contract van haar hoofdtrainster Suzanne Bakker met één seizoen verlengd. De 29-jarige trainster staat daardoor ook volgend seizoen voor de groep bij de vrouwen van Wartburgia.

Bakker is bezig aan haar tweede seizoen bij de club en heeft het uitstekend naar haar zin. “Ik heb tijdens mijn spelerscarrière ook bijna tien jaar bij Wartburgia gevoetbald en ik heb het nu als trainster ook prima naar mijn zin. We waren snel rond over de verlenging van mijn contract en ik ben blij dat ik ook volgend seizoen voor de groep sta.”

Wartburgia is bezig aan een goed seizoen in de vrouwen topklasse en staat op dit moment op een keurige vierde plaats. “We zijn het seizoen natuurlijk uitstekend gestart en wonnen de eerste zes wedstrijden. Daarna hebben we wel wat punten verspeeld en vooral in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Heerenveen lieten we de overwinning liggen. Toch zijn de verschillen klein en er is in de tweede seizoenshelft dus nog van alles mogelijk.”

De ploeg van Bakker begint volgende week aan de tweede seizoenshelft met de bekerwedstrijd tegen DTS. “We zijn nu bezig met de voorbereiding op die wedstrijd en het zou mooi zijn als we door bekeren naar de kwartfinale. De kans is groot dat we dan een BVO loten. We hebben maandagavond nog een oefenwedstrijd gespeeld tegen Buiksloot C1 wat uitkomt in de derde divisie. De eerste helft hadden we het moeilijk en kwamen we met 1-0 achter. In de tweede helft kwamen we beter in de wedstrijd en maakten we de verdiende gelijkmaker. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-1.”

Over de doelstelling voor de competitie is de trainster duidelijk. “We bekijken het gewoon van wedstrijd tot wedstrijd en dan zien we wel waar we aan het eind van het seizoen staan. Ik hoop dat we mee kunnen blijven doen om de bovenste plaatsen.”
Verslag: Joey Schoo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)