Home / Hoofdklasse B zaterdag / Swift alleen aan kop in de Hoofdklasse ondanks gelijkspel

Swift alleen aan kop in de Hoofdklasse ondanks gelijkspel

Swift gaat alleen aan kop in de Hoofdklasse B zaterdag. Het wist zelf niet te winnen van Flevo Boys, maar zag ook de concurrentie punten verliezen. Daardoor gaat Swift met 7 punten uit 3 duels nu alleen aan kop. De ploeg van trainer Martin de Groot kreeg nog geen goal tegen.

Op bezoek in Emmeloord bij Flevo Boys hadden de eerste tegengoals echter zomaar kunnen vallen. Flevo Boys begin sterk en kreeg  een aantal prima mogelijkheden. Na een kwartier stond Madoh Doufikar voor open doel, maar door een lastige stuit in de bal kreeg hij deze niet in het doel. Zijn poging belandde in het zijnet, waardoor Swift opgelucht kon ademhalen. Even later was de thuisploeg opnieuw enorm dicht bij de openingstreffer. Een schot van Ivar Span belandde op de paal.

In het vervolg ging het duel gelijkop en met een 0-0 stand werden de kleedkamers opgezocht. Na rust werd Swift sterker en dwong het Flevo Boys om zich in te laten zakken. Dat deden de Flevolanders echter prima, waardoor Swift moeite had om er doorheen te komen. Zo eindigde het duel in een bloedeloze 0-0.

Opstelling Swift: Virgil Deen, Raymond Manuputty, Teun van Zweeden, Daan Siegerist, Jesse Dingjan, Sean den Hoed, Barbosa Nhoca, Victor Beker, Carlos Groen, Noa Benninga, Koen Fokkema

Send this to a friend