Swift-DIOS gestaakt na blessure scheidsrechter

In de zondag vierde klasse F heeft het inhaalduel Swift-DIOS het einde niet gehaald. In de tweede helft, bij een 1-0 stand, moest leidsman Fuat Akkaya worden behandeld aan zijn onderbeen. Na 72 minuten besloot de arbiter het duel te staken omdat hij teveel last bleek te hebben en het niet meer kon belopen.

De wedstrijd op het Olympiaplein begon goed voor Swift. In de tiende minuut gaf linksbuiten Daan Wessels een prima voorzet waardoor Youri Nanov alleen maar tegen de bal aan hoefde te lopen: 1-0. De eerste poging van DIOS was een schietkans van Jordy Vrolijk, echter zonder resultaat. In het verdere verloop van de eerste helft viel er weinig te beleven en kwam Swift amper in de problemen. Toch was DIOS vlak voor rust uit een corner heel dicht bij de gelijkmaker.

Na rust legde DIOS meer energie in de wedstrijd en werd Swift afgejaagd. De bezoekers kregen enkele halve mogelijkheden, waarbij de grootste voor Ab Ahrakhan was. De spits wachtte echter te lang waardoor zijn poging kon worden geblokt. Rond de 65ste minuut werd leidsman Akkaya voor het eerst behandeld aan zijn onderbeen, waarna de arbiter zeven minuten later besloot het duel definitief te staken.

De resterende 18 minuten zullen nog moeten worden uitgespeeld, een datum is hiervoor nog niet bepaald.

Foto scheidsrechter Fuat Akkaya

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)