Swift en Johan van Wort na vier seizoenen uit elkaar

Swift heeft besloten het contract van trainer Johan van Wort niet te verlengen. Zo komt er na vier seizoenen een einde aan de samenwerking tussen de zondag vierdeklasser en de Amsterdamse oefenmeester.

Swift-bestuurslid Wolfgang Hommes: “ Johan heeft de afgelopen jaren veel voor de club betekend. Naast zijn werkzaamheden als trainer heeft hij in een aantal andere functies ook prima werk geleverd. Ik wil hem dan ook bedanken voor zijn inzet voor de vereniging. De chemie tussen de spelersgroep en Johan is er  ook altijd geweest. Na vier seizoenen is het echter tijd voor een frisse wind bij de groep.”

Van Wort over het besluit zijn contract niet te verlengen. “ Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij de club en had volgend seizoen graag trainer willen blijven.  De spelers wilden ook met mij door, helaas is anders besloten. Het komende half jaar gaan we er natuurlijk alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen en het seizoen goed af te sluiten.” Van Wort wil volgend seizoen graag weer aan de slag als trainer. “ Ik hoop opnieuw een mooie club te mogen trainen. Waar maakt mij niet zoveel uit als ik maar een klik heb met een club.”

Swift zal zich de komende weken oriënteren in de zoektocht naar een opvolger voor Van Wort.
Hommes: “ We gaan op zoek naar een geschikte kandidaat en hopen weer een enthousiaste en bevlogen trainer aan te kunnen stellen.”

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)