Swift en Kees Oostermeijer gaan met elkaar verder

Zaterdag eersteklasser Swift en trainer Kees Oostermeijer hebben besloten om ook volgend jaar met elkaar verder te gaan. Tijdens de winterstop zijn trainer en technische commissie van Swift een verlenging van het contract overeen gekomen. Volgend jaar zal het tweede seizoen op het Olympiaplein van Oostermeijer worden.

De trainer is tevreden met het verlengen van zijn contract. Oostermeijer: “Ik heb het reuze naar mijn zin bij Swift en de samenwerking met de spelersgroep verloopt goed, het is een hele fijne groep om mee te werken. Daarnaast voldoen we aan de doelstelling en loopt het voetballend tot nu toe prima.”

Oostermeijer over de tweede seizoenshelft. “Ik vind dat we op de zelfde voet verder moeten gaan als voor de winterstop. Helaas is de achterstand op koploper Rijnvogels tien punten, dat is te veel. Zij maken namelijk bijna geen fouten. Maar via de nacompetitie is natuurlijk nog van alles mogelijk.”

Swift speelt aankomend weekend in Rotterdam tegen laagvlieger Alexandria ’66. Kijk voor de uitslagen, standen en het programma op de klassenpagina van zaterdag 1B.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)