Home / Algemeen / Swift haalt Syrano Morrison van competitiegenoot Argon

Swift haalt Syrano Morrison van competitiegenoot Argon

Een oproep op Facebook heeft Syrano Morrison aan een nieuwe club geholpen. Zaterdag Hoofdklasser Swift heeft zich met de 23-jarige vleugelaanvaller versterkt. Morrison komt over van competitiegenoot Argon, waar hij na een conflict op het laatste moment besloot te vertrekken.

Morrison kreeg meerdere aanbiedingen, waaronder van goede vriend Mallqui Cabezas. “Hij komt van AFC en vroeg of ik ook mee naar Swift wilde komen. Via hem heb ik een gesprek met Bart Logchies (nieuwe trainer, red.) geregeld. Daarbij was het gevoel zo goed dat ik meteen alle andere clubs heb afgebeld. Zij zoeken nog een snelle rechtsbuiten en daar liggen mijn kwaliteiten ook. We kwamen er snel uit. Swift is een hele warme club.”

De buitenspeler was bezig aan zijn vierde seizoen in Mijdrecht. Bij Argon maakte hij de opmars van de tweede klasse naar de Hoofdklasse mee. Daarvoor speelde hij in de jeugd van AFC en FC Volendam en maakte Morrison zijn entree in het seniorenvoetbal bij Pancratius. “Swift wordt voor mij weer een nieuwe uitdaging. Daar was ik ook aan toe. Het is spannend, maar ik heb er echt zin in. Meer concurrentie is alleen maar goed om mijzelf te bewijzen.”

Met de Amsterdammers wil Morrison meespelen voor promotie naar de Derde Divisie. “Ze hebben dit seizoen al heel lang meegedaan. Ik heb zelf ook de ambitie om naar een zo hoog mogelijk niveau te gaan. Wanneer de versterkingen en de huidige selectie snel op elkaar ingespeeld raken, is promotie ook realistisch.”

Foto: Jan Vonk

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)