Home / Algemeen / Swift hard onderuit op Urk
avv Swift

Swift hard onderuit op Urk

Voor Swift stond dinsdagavond het inhaalduel bij Urk op het programma. Urk is dit seizoen één van de ploegen die actief is in de spannende strijd om de koppositie, samen met Genemuiden, Volendam en Eemdijk. Het werd dan ook een lastige avond voor Swift: 4-0.

Na een klein kwartier werd de score geopend. Een fraaie pass van William de Boer richting Hessel Snoek leidde de goal in, Snoek rondde het netjes af. De tweede goal ontstond nadat Tiemen van Hezel uitgleed en de bal inleverde hij Klaas Romkes, die het cadeautje uitpakte en er 2-0 van maakte.

Vlak na rust maakte Snoek er meteen 3-0 van, waardoor de hoop van Swift op een resultaat meteen vervlogen was. Door een fout achterin bij Swift werd het via De Boer na een uur spelen ook 4-0. In het laatste half uur kon Urk het rustig aan doen, Swift slaagde er niet in nog een eretreffer te maken.

Zo zal Swift toch langzamerhand ook voorzichtig naar beneden moeten kijken. Het bezet nu de twaalfde plaats in de competitie, met één puntje meer dan stadsgenoot De Dijk. Bekijk hier de stand en het programma in de Hoofdklasse Zaterdag B

Archieffoto: Jos Spitteler

Send this to a friend