Swift herdenkt Cruijff, maar verspeelt voorsprong tegen DIOS

In de zondag vierde klasse F werd gisteravond (donderdag) het restant van het gestaakte duel tussen Swift en DIOS uitgespeeld. Na een minuut stilte wegens het overlijden van Johan Cruijff, verspeelde Swift een 1-0 voorspong. Het werd aan het Olympiaplein 1-1.

Het duel werd op 28 februari na 72 minuten gestaakt wegens een blessure van scheidsrechter Fuat Akkaya. Swift stond toen met 1-0 voor door een doelpunt van Youri Nanov na tien minuten. In de resterende achttien minuten maakte DIOS dus toch nog gelijk.

Negen minuten voor het eind belandde een vrije trap van Troy Zwanenberg op de lat. In de rebound wist Robin Sparnay doelman Bart Kouwenberg te passeren.  Swift ontsnapte vlak voor tijd nog aan een nederlaag. Verdediger Erik Pulles moest tot twee keer toe een inzet van Sasab Shaybani van de lijn halen.

Klik hier voor de uitslagen, de stand en het programma van de zondag vierde klasse F