Home / Algemeen / Swift laat kans liggen om in te lopen en verliest

Swift laat kans liggen om in te lopen en verliest

Op de dag dat Rijnvogels punten verspeelt tegen WVHEDW vergeet Swift in te lopen. Sterker nog, de ploeg van Kees Oostermeijer gaf een 0-1 voorsprong uit handen en verloor de uitwedstrijd bij Alexandria ’66 met 2-1. Oostermeijer was na afloop vooral teleurgesteld.

“Zo gooi je natuurlijk je eigen glazen in”, aldus Oostermeijer, die Swift wel goed zag spelen in de eerste helft. Oostermeijer: “We deden het toen vrij aardig, onze keeper had in die eerste helft niks te doen. We kwamen zelf op voorsprong via een doelpunt van Tobias Kuyvenhoven, maar we hadden wel vier, vijf kansen om te scoren.”

In de tweede helft begon Swift ook weer aardig. “We gingen in hetzelfde tempo door, kregen weer een aantal kansen. Het was eigenlijk wachten op het tweede doelpunt. En een kwartier voor tijd valt dan die 1-1.” Het restant van de wedstrijd speelde Swift onder de maat. Oostermeijer: “De gemakzucht leek erin te sluipen, we verloren teveel duels. We komen ook nog op een 2-1 achterstand door een persoonlijke fout. We hebben toen nog tien minuten geprobeerd langszij te komen, maar we speelden tegen onszelf. Iedereen is nu teleurgesteld en de week duurt dan lang om het weer goed te maken. Van deze wedstrijd moeten we leren, zodat dit niet nog een keer gebeurt.”

Volgend weekend speelt Swift een thuiswedstrijd op sportpark Olympiaplein. BVCB is dan de tegenstander.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOB