Tobias Kuijvenhoven scoorde rei keer voor Swift tegen Aalsmeer en stijgt naar de tiende plaats

Swift neemt punt mee bij GHC

In de topper bovenin de ranglijst heeft Swift zich niet kunnen ontdoen van GHC. In Leiden werd het 1-1 en daarmee blijft het verschil twee punten in het voordeel van Swift. Door de resultaten van vandaag blijft Swift op een tweede plek staan, op zeven punten van koploper Rijnvogels.

Trainer Kees Oostermeijer noemde het een terecht gelijkspel. Oostermeijer: “Het was een terechte uitslag. In de eerste helft waren we de betere ploeg, op een heel moeilijk bespeelbaar veld tegen een lastige, stugge tegenstander. Na rust kom je op voorsprong via Tobias Kuyvenhoven en dan gooien zij alles op alles om toch een resultaat te halen. Een kwartier voor tijd valt dan alsnog de 1-1 en uiteindelijk moet je dan blij zijn dat je met een punt hier weggaat.”

Desondanks had de oefenmeester graag gezien dat de drie punten mee naar Amsterdam gingen. “Het was heel onnodig was hoe de 1-1 viel, vooral omdat wij zelf in de fout gingen. Wij bleven voetballen op dit veld, terwijl dat haast onmogelijk was. Het vechtvoetbal, dat op dit veld meer effect had, deden zij beter. Dat opportunistische spel heeft GHC vandaag een punt. Een punt dat verdiend was, maar waar wij niet tevreden mee zijn”, aldus Oostermijer.

Volgende week speelt Swift weer een thuiswedstrijd op het Sportpark aan het Olympiaplein. DSO is dan de tegenstander.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOB