Home / Algemeen / Swift heeft selectie voor komend seizoen al bijna rond

Swift heeft selectie voor komend seizoen al bijna rond

Zaterdag hoofdklasser Swift heeft de selectie voor komend seizoen al zo goed als rond. Veertien spelers van de huidige selectie hebben de clubleiding laten weten ook volgend seizoen in Amsterdam-Zuid te zullen spelen. Een aantal spelers twijfelen nog over hun toekomst. Swift hoopt zich de komende periode nog wel te versterken met een aantal spelers. De prioriteit ligt bij het vinden van twee keepers.

“Eerste doelman Sieuwerd Teerink stopt aan het eind van het seizoen en tweede keeper Dennie van der Giezen gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat hij niet nog een seizoen op de bank wil zitten”, zegt teammanager Rene van Pareren. “Het vinden van twee keepers heeft dus onze eerste prioriteit. Verder hopen we de selectie in elke linie met een speler te kunnen versterken.”

Fidel Yilmaz, Nik Gabel, Jorrik Hollewand, Daan van Benthem, Mathieu Christianen, Mike Ruijter, Stef Leliveld, Rutger de Vries, Dennis Dinkgreve, Jaap Smeeing, Max van Wakeren, Bas Buimer, Bas Middelkoop en Ron Rosenenhart hebben aangegeven komend seizoen te blijven. Gedurende dit seizoen haakten Thijs Haselhoff en Maarten de Lange al af. De toekomst van Lars van den Berg, Tobias Kuijvenhoven, Fabian Munsterman en Lionel Frederik is nog onduidelijk. Swift staat volgend jaar onder leiding van Bart Logchies.

Foto Paul Stoeltie | Selectie Swift 2016/2017