Swift (zondag) werkt aan teambuilding in Brabant

Afgelopen vrijdag vertrok zondag vierdeklasser Swift op trainingskamp naar het Brabantse Loon op Zand. De ploeg van Johan van Wort werkte een onderling toernooi af, speelde een uitgebreide voetbalquiz en deed aan de nodige teambuilding. Gistermiddag arriveerde Swift weer in Amsterdam.

De selectie uit Amsterdam-Zuid verbleef in een groot huis in Loon op Zand waar na aankomst een uitgebreide voetbalquiz werd gehouden.

CIMG6507

Na een redelijk rustige nacht en een stevig ontbijt werkte de vierdeklasser een onderling toernooi af op een nabijgelegen voetbalveld.

CIMG6542

Ondanks het vriendschappelijke karakter spatte het fanatisme ervan af waarbij er zelfs een aantal wilde tackles te zien waren. Gelukkig bleef iedereen heel en kon men zich voorbereiden op het vertrek naar Tilburg.

CIMG6538 (1)

In de namiddag vertrok de selectie van Swift met busjes richting de nabij gelegen stad. Middels een lijst vol opdrachten werd de historie van Tilburg ontdekt. Na een avondmaal dook de selectie inclusief begeleiding het nachtleven van Tilburg in. Het werd uiteindelijk een zeer gezellige nacht. Zondagmiddag keerde Swift moe maar voldaan terug in Amsterdam.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)