Home / Algemeen / Taba en Rudy Driel nemen na vijf jaar afscheid van elkaar

Taba en Rudy Driel nemen na vijf jaar afscheid van elkaar

Rudy Driel vertrekt na dit seizoen bij Taba. De oefenmeester had de afgelopen vijf seizoenen de leiding over het zondagelftal en kreeg daar dit jaar ook de zaterdagtak bij. Voor de zondag heeft Taba met Hans Zwaal al een opvolger gevonden, voor de zaterdag nog niet.

Na vijf jaar is zowel Driel als Taba toe aan respectievelijk een nieuwe uitdaging dan wel een nieuw gezicht voor de groep. “Taba heeft veel te danken aan Rudy Driel en is de laatse jaren steeds dicht bij promotie geweest”, laat de club weten in een persbericht. “Afgelopen jaar was het dan eindelijk zover en promoveerde de zondag 1 onder leiding van Driel. Wij wensen Rudy nog veel toekomstig succes en hopen dat hij nog een leuke en succesvolle tweede seizoenshelft meemaakt bij Taba.”

Vorig seizoen werd Rudy Driel met Taba kampioen in de zondag vijfde klasse.
Vorig seizoen werd Rudy Driel met Taba kampioen in de zondag vijfde klasse.

Na de promotie van afgelopen seizoen met het zondagelftal, kreeg Driel deze zomer ook de zaterdagtak onder zijn hoede. Onder leiding van Rudy Driel is het zaterdagelftal momenteel met drie punten hekkensluiter in de derde klasse C en staat de zondagtak met twee punten onderaan in de vierde klasse F.

Volgend seizoen staat Hans Zwaal voor het zondagelftal van Taba. Dit jaar heeft hij het tweede elftal onder zijn hoede. “De verbinding tussen senioren en opkomende eigen jeugd staat bij Taba hoog in het vaandel en zal met de aanstelling van Zwaal verder worden uitgewerkt. Dat is precies de reden waarom Taba al een paar jaar behoorlijk investeert in de eigen jeugd en Zwaal zal daar in de toekomst de vruchten van plukken bij de zondag selectie”, meldt de club uit Amsterdam-Oost. Voor de zaterdagtak is Taba nog op zoek naar een opvolger van Driel.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)