TABA onderuit in Limmen en blijft in de derde klasse

TABA heeft de promotie naar de tweede klasse van het zondagvoetbal niét behaald. In de nacompetitie op vijandelijk terrein tegen Limmen verloren de Amsterdammers na verlenging met 3-2. Limmenaar Nino Peeman ontving nog twee keer geel en dus rood. Het eindresultaat betekende direct het einde van het seizoen voor de Amsterdammers.

De wedstrijd begon met een achterstand voor TABA. Limmen nam al vroeg de leiding via Mike Schouten. Luigi Zottoli trok de score al snel weer gelijk. In de tweede helft scoorde Duko de Vries voor TABA met een kopbal de 1-2 voor TABA. De Amsterdammers kregen vervolgens grote kansen om de score te vergroten, maar vonden het doel niet. In de 93e minuut viel de gelijkmakende 2-2 voor Limmen.

In de verlenging nam Limmen vervolgens de leiding met 3-2. TABA bleef wel kansen creëren, maar de 3-3 viel helaas niet. De Amsterdammers claimden in de slotfase nog een penalty, die werd niet toegekend door arbiter Puts. De nederlaag betekent dat TABA volgend seizoen weer in de derde klasse uitkomt. Limmen mag door naar de volgende nacompetitieronde.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)