Talkshow HAV LIVE online

VIDEO Eindelijk! Het amateurvoetbal in Amsterdam heeft haar eigen talkshow! Het Amsterdamsche Voetbal LIVE (vanuit café La Bastille) belicht de actuele zaken, door  direct betrokkenen die het amateurvoetbal in de hoofdstad een warm hart toedragen, uit de Amsterdamse voetbalwereld.

Afgelopen maandag (14 januari) was het zover en spraken Khalid Berdouni (voorzitter Chabab), Sander Middelbeek (trainer JOS Watergraafsmeer) en Dustin Huisman (voormalig speler Ajax) met presentator Mathijs Groenewoud onder andere over de witwaspraktijken van Chabab, de doorstroming naar het betaalde voetbal, spelen op zaterdag of zondag en de stand van het voetbal in Amsterdam. Verder een portret van topscorer Paul Bekker, een reportage over de veel besproken wedstrijd Voorland-Kadoelen en het laatste woord is aan kapper Kees Bregman.

De uitzending werd afgelopen maandag opgenomen en bevat ook ene item over de toekomst van Cor ten Bosch bij AFC. Inmiddels is bekend geworden dat AFC en Ten Bosch aan het eind van het seizoen uit elkaar gaan (zie elders deze site).

Veel plezier!

[tubepress video=”21LqCQBhxaM” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!