Tareq Abed El Magied nieuwe hoofdtrainer Forza Almere

Tareq Abed El Magied is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Forza Almere. De coach keert terug bij de club waar hij al eerder actief was. Hij volgt Soeniel Nathoe op, die aan het einde van dit seizoen vertrekt bij de club.

De oefenmeester was na een paar goede gesprekken rond met Forza Almere. “Ik zit op één lijn met het bestuur en we zijn duidelijk naar elkaar geweest wat we verwachten. Dat is erg belangrijk. Na een aantal goede gesprekken zijn we eruit gekomen en ben ik blij dat ik volgend seizoen voor de groep sta. Ik hoop op een goede samenwerking.”

Ondanks dat de Almeerse club zich in de degradatiezone bevindt en alle zeilen moet bijzetten om niet te degraderen uit de zondag vierde klasse G, ziet de trainer genoeg perspectief om het komende seizoen goed te presteren. “Ik wil bouwen aan een nieuw elftal,” aldus El Magied. “We gaan een nieuwe start maken met frisse jongens en hopen dat we op die manier de weg omhoog kunnen vinden. Er zullen nieuwe spelers aan de selectie worden toegevoegd, waaronder een aantal oudere jongens die al in de derde klasse hebben gevoetbald. We willen daarmee het team versterken zodat we volgend seizoen een rol kunnen spelen.”

El Magied hoopt ook dat Forza Almere zich dit seizoen handhaaft. “Het liefst begin ik volgend seizoen gewoon in de vierde klasse. “Ik hoop dat de ploeg zich in de nacompetitie veilig speelt. Mocht dat niet lukken moeten we vanuit de vijfde klasse door bouwen. Ik heb er in ieder geval erg veel zin en ik zie dit als een hele mooie uitdaging.”

Verslag: Joey Schoo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)