Tarik Fairouz van VVV naar Chabab

Chabab heeft zich tot het einde van het seizoen versterkt met de jonge middenvelder Tarik Fairouz, voorheen uitkomend voor VVV Venlo. Fairouz trainde al een aantal keer mee met de ploeg van Alami Ahannach en naar aanleiding daarvan werd hij vastgelegd. Het is de vraag of Fairouz na dit seizoen ook nog in het amateurvoetbal speelt. Hij ambieert toch een carrière in het betaalde voetbal.

Fairouz is geen onbekende in het Amsterdamse voetbal. Tot zijn veertiende jaar speelde hij in de jeugd bij Zeeburgia om daarna te vertrekken naar Haarlem. Tussendoor keerde hij een half jaartje terug naar Zeeburgia om vervolgens weer naar Haarlem te gaan. Bij het failliet gaan van Haarlem week hij uit naar VVV Venlo, waar hij net niet het eerste elftal haalde. Nu dus Chabab.

Fairouz:’Ik hoop iets bij te kunnen dragen in het behoud van Chabab in de topklasse. Ik speel het liefst aanvallende middenvelder en juist in de aanval kan Chabab nu wel iets gebruiken.’

Fairouz loopt voor zijn opleiding stage bij Ajax.
Fairous:’Ja, ik ben bij Ajax en zo is ook het plan gevat dat ik eventueel naar Almere City zou kunnen volgend jaar, maar dat is afwachten.’

Chabab is dus druk bezig om zich in de aanval te versterken. Ook Gregory Kuster is aangetrokken, maar zijn overschrijving is nog niet definitief. Later meer hierover.

Tarik Fairouz in actie.
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)