Team-HAV op zoek naar versterkingen

Iedere week staat het team van Het Amsterdamsche Voetbal langs de lijn om verslag te doen van talloze wedstrijden in de regio groot Amsterdam. Deze verslagen worden wekelijks met veel enthousiasme gelezen en om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen is Het Amsterdamsche Voetbal opzoek naar redactionele versterkingen.

Sinds onze oprichting op 1 januari 2012 zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie die dagelijks de nieuwsvoorziening verzorgt over het amateurvoetbal in de regio Amsterdam. Wat begon als een hobby is een inmiddels niet meer weg te denken platform voor de Amsterdamse voetballiefhebber. Middels onze dagelijkse berichtgeving houden wij de liefhebber op de hoogte te houden van de ontwikkeling in het Amsterdamse voetbal. Om onze doelen ook in de toekomst te kunnen blijven verwezenlijken zijn we op zoek naar uitbreiding van onze redactie.

Wij richten ons met www.hetamsterdamschevoetbal.nl op de ruim 140 eerste elftallen (zo’n 100 verenigingen) die in onze regio actief zijn. Onze nieuwsvoorziening gebeurt op diverse vlakken: verslaggeving, redactie, fotografie en video. Naast de website organiseren we jaarlijks een aantal evenementen die aan de website gerelateerd zijn zoals Het Kampioenschap van Amsterdam en de Awardshow.

Het Amsterdamsche Voetbal wordt maandelijks bezocht door zo’n 75.000 unieke bezoekers. Per jaar worden er zo’n 6 miljoen pagina’s bekeken. Inmiddels zijn we de nieuwsbron voor de regio (groot) Amsterdam als het gaat om het amateurvoetbal.

Door de enorme groei van het aantal bezoeken van onze website zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze redactie zodat we in de toekomst nog meer verenigingen en teams kunnen volgen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste verslaggevers/redacteuren die affiniteit hebben met voetbal en kennis hebben van het voetbal in de regio Amsterdam. Onze voorkeur gaat uit naar personen die in onze regio wonen en minimaal een weekenddag beschikbaar zijn. Je hebt de mogelijkheid om als verslaggever op pad te worden gestuurd, maar kan ook verslagen gaan schrijven bij je eigen vereniging.

Daarnaast kun je bij Het Amsterdamsche Voetbal ook stage komen lopen om bij een kleine organisatie alvast de kneepjes van het vak te leren om in de toekomst met journalistieke werkervaring de arbeidsmarkt op te kunnen. Het gaat dan om een fulltime stage voor een periode van minimaal drie maanden. Binnen onze organisatie zijn er doorgroeimogelijkheden.

Naast schrijvende journalisten zijn we ook opzoek naar fotografen. Maak je nu al foto’s voor de website van je club en wil je dat je foto’s door meert mensen wordt gezien? Of ben je een echte liefhebber van fotografie en wil je in het weekend wat meer waardering voor je hobby? Dan ben je bij Het Amsterdamsche Voetbal an het goede adres.

Heb je interesse en wil je ons team versterken die dagelijks de berichtgeving over het voetbal in Amsterdam verzorgt? Stuur dan je sollicitatie naar: mathijs@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG