Teddy Janssen verruilt Swift voor Ter Leede

Teddy Janssen zal zaterdag eersteklasser Swift na drie seizoenen verlaten. De rechtsback komt in het nieuwe seizoen uit voor het naar de hoofdklasse gedegradeerde Ter Leede. Janssen is na drie seizoenen bij Swift toe aan een nieuwe sportieve uitdaging en ziet de overgang naar Ter Leede als een stap vooruit.

Na doelman Bogdan Constantin is Teddy Janssen de tweede speler van Swift die de overstap naar Ter Leede zal maken. Janssen: “Ik ben door Ter Leede benaderd nadat de club op zoek was naar een nieuwe rechtsback. Voor mij is deze overstap weer een stap vooruit. Na drie jaar Swift ben ik ook toe aan een nieuwe sportieve uitdaging. Verder heeft de overgang van Bogdan Constantin naar Ter Leede ook meegespeeld in mijn beslissing om met de club te gaan praten.”

Teddy Janssen

Teddy Janssen hoopt volgend seizoen veel minuten te maken in de hoofdklasse. Janssen: “Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden spelen en de trainer snel overtuigen van mijn kwaliteiten. Voor de vier plekken achterin zijn er vijf spelers beschikbaar, er is dus zeker kans op speeltijd.”

De rechtsback heeft drie mooie jaren bij Swift gehad. Janssen: “Het is een prachtige tijd geweest. Elk jaar ging het beter en zaten we dicht tegen promotie naar de hoofdklasse aan. Heel zuur dat we het steeds net niet gered hebben, met afgelopen zaterdag als dieptepunt (Swift liep op één doelpunt promotie naar de hoofdklasse mis). Maar ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Swift. Het is een mooie club met gezellige mensen, goede begeleiding en er heerst een prima sfeer.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)