Home / Algemeen / TOB en Dick Trock in goed overleg uit elkaar

TOB en Dick Trock in goed overleg uit elkaar

Afgelopen week is door het bestuur van TOB en trainer Dick Trock besloten om de samenwerking aan het einde van dit seizoen te beëindigen. Dick Trock is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij TOB. De club uit Amsterdam-Noord gaat op zoek naar een nieuwe trainer en Trock naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Trock en TOB hebben in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. Trock: “ De club vindt het tijd voor een frisse wind en ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging op een hoger niveau. Ik werk met prima gasten maar het niveau waar we nu op acteren (zaterdag vierde klasse) vind ik te laag. Ook is er geen jeugdopleiding en ben ik op zoek naar een andere beleving van het voetbal.”

Als Trock terug kijkt op de afgelopen anderhalf jaar dat had hij er meer van verwacht. “Voor aanvang van het vorige seizoen liep onze halve selectie weg en hadden we te weinig tijd om goede vervangers te halen. Hierdoor kregen we een heel lastig jaar en zijn we uiteindelijk gedegradeerd uit de derde klasse. Dit jaar zit het ons niet echt mee, hopelijk hebben we in de tweede seizoenshelft meer geluk en kunnen we nog meedoen om een nacompetitieplek.”

De oefenmeester hoopt volgend seizoen op een hoger niveau aan de slag te kunnen gaan. Trock: “ Ik ben op zoek naar een club van tweede of derde klasse niveau met ambitie. Verder hecht ik ook veel waarde aan een goed jeugdplan. Daarbij maakt het mij niet uit waar de vereniging vandaan komt. Eventueel zou ik ook nog assistent bij een Hoofd of Topklasser kunnen zijn, maar dat heeft niet mijn voorkeur.”

Send this to a friend