Toekomst Frans Schuitemaker (Magreb’90) nog onbekend

De meeste clubs hebben hun trainer voor het volgend seizoen inmiddels bekend gemaakt. Dit geldt echter niet voor Magreb’90, de zondag hoofdklasser uit Utrecht waar ras-Amsterdammer Frans Schuitemaker sinds november 2014 werkzaam is.

De hand van Schuitemaker is duidelijk zichtbaar bij Magreb’90. Toen de oefenmeester werd aangesteld stond de club op de zesde plaats. Inmiddels is de ploeg uitgegroeid tot kampioenskandidaat. Desondanks is het nog niet duidelijk of Schuitemaker ook volgend seizoen voor de groep staat.

Schuitemaker: ‘’Ik heb nog niet gesproken met de clubleiding. Om heel eerlijk te zijn ben ik nog niet met volgend jaar bezig. Toen ik hier begon zag ik het als een mooie uitdaging om deze club omhoog te helpen. Mijn selectie beschikt over veel individuele kwaliteit. Het was mijn taak om er een team van te maken en dat is tot nu toe aardig gelukt, we draaien bovenin mee.”

Foto John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)