TOG veel te sterk voor FIT

TOG begon sterk aan de wedstrijd. Al na tien seconden had de bal achter de doelman van fit kunnen liggen. Meteen na de aftrap wist Siemmer Stobbelaar te bereiken die de bal wist te controleren en zijn man uit te kappen maar helaas voor hem en TOG belande de bal via de paal in de handen van de keeper. Beide teams waren daarna goed in balans met elkaar. Terwijl TOG moeite had om een gaatje in de defensie te vinden lukte het ook FIT niet om tot uitgespeelde kansen te komen.

Na een half uur spelen werd de ban alsnog gebroken. Na een uittrap van Doelman Kroesse kwam de bal terecht bij Stobbelaar die de bal met de borst controleerde en in de goal schoot. Na de eerste goal kreeg TOG vleugels want binnen vijf minuten werd de score door twee doelpunten van Koers uitgebreid naar 3-0.

Na rust leek de buit al binnen voor TOG maar al vroeg in de wedstrijd deed FIT wat terug. Na slecht verdedigen van TOG kwam de aanvaller van FIT vrij voor de keeper en kon de 3-1 op het scorebord worden gezet. En even later kon zelfs de aansluitingstreffer worden gemaakt maar een lob van FIT verdween net naast de goal van Kroese.

Na deze hakkelle momenten kwam TOG eigenlijk niet meer in de problemen en was het TOG dat de klok sloeg. Bij een aanval van TOG was het Stobbelaar die werd neergehaald en vroegen alle spelers en toeschouwers om rood en een penalty maar het moment werd door de scheidsrechter genegeerd. Even later legde hij hem wel op de stip na een handsbal van FIT.

Stobbelaar mocht achter de bal plaatsnemen maar zijn inzet werd door de keeper gepareerd. De vierde goal viel uiteindelijk toch nadat na een mooie aanval Van Loenen het eindstation was en hij probleemloos te bal achter de keeper kon schuiven. Cavdar bepaalde na een flipperkastgoal waarbij zowel de paal als lat werd geraakt voordat de bal in de goal verdween de eindstand op 5-1

Verslag: Mark Stobbelaar