Home / Algemeen / TOG verliest inhaalduel van Saenden

TOG verliest inhaalduel van Saenden

Op sportpark Middenmeer heeft TOG het inhaalduel tegen Saenden verloren. De Amsterdammers konden lang mee met de bezoekers maar moesten vlak voor rust toch een tegentreffer incasseren. Na de pauze was TOG niet bij machte om het Saenden lastig te maken. Het duel in zondag 4E eindigde in een 0-2 zege voor het elftal uit Wormerveer.

Beide teams waren elkaar nog niet eerder tegengekomen in de competitie, de strijd tussen TOG en Saenden was dan ook een duel uit de eerste periode. TOG is bezig aan een redelijk goede tweede seizoenshelft met vijf overwinningen in de laatste zeven wedstrijden. Vorige week verloor het elftal van Co Sint met minimaal verschil van koploper SVA Assendelft.

541x406 (1)

De Amsterdammers waren in de eerste helft zeker gelijkwaardig aan de kampioenskandidaat en voetbalden goed mee. Pas in de 40e minuut kwam Saenden via Melvin Bruijn op voorsprong. Met een 0-1 stand werd de rust bereikt.

Na de pauze kon Saenden de voorsprong redelijk eenvoudig consolideren. Er ontstonden diverse kansen waarvan er slechts één door Randazzo Manuputty werd benut. Die 0-2 zette de partij in het slot. TOG wilde wel maar was niet bij machte om het de bezoekers lastig te maken. Saenden speelde het duel zonder al te veel problemen uit en won uiteindelijk met 0-2.

541x406
Ondanks de tweede nederlaag op rij doen de Amsterdammers goed mee in de tweede periode. De achterstand op OSV bedraagt, met een wedstrijd minder gespeeld, maar twee punten.Kijk voor de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 4E.

Foto’s Theo van Vlaanderen