TOG verslaat Amsterdam maar verliest koppositie door monsterzege DRC

In de vijfde klasse D heeft TOG met 3-0 weten te winnen van FC Amsterdam, maar omdat DRC met maar liefst 15-0 wist te winnen van Muiden verliezen de Amsterdammers de koppositie aan de ploeg uit Durgerdam op basis van het doelsaldo.

TOG kampte tegen FC Amsterdam met behoorlijke persoonlijke problemen. Wegens een aantal blessures kon de vijfdeklasser met kunst en vliegwerk veertien man op de been brengen. Het deed echter niets af aan het spel van TOG. AL na een kwartier kopte Stobbelaar een corner van Edwards verwoestend binnen.

FC Amsterdam verzuimde om daarna op gelijke hoogte te komen. Bij een ingooi werd door TOG niet goed ingegrepen waardoor Paragh de zestienmeter binnen kon lopen. Snijder probeerde zijn voorzet te voorkomen, maar kwam te laat met een overtreding als gevolg. Paragh schoot de toegekende strafschop echter naast.

TOG vergat vervolgens het verschil groter te maken. Stobbelaar , Cavdar en Oumouh lieten aardige kansen onbenut. FC Amsterdam moest vlak voor rust met tien man verder omdat Louhenapessy zijn tweede kaart kreeg.

In het tweede bedrijf probeerde TOG het duel snel te beslissen. Stobbelaar liet een grote kans onbenut na een steekpass van Hakiki. FC Amsterdam bleef geloven in een goed resultaat meer doelman Bulatnij voorkwam de gelijkmaker van Paragh.

Een kwartier voor tijd werd het duel beslist toen Stobbelaar na een pass van Koers ontsnapte aan buitenspel en vrije doortocht had naar het doel van FC Amsterdam. Hij faalde niet en zorgde voor de 0-2. Vlak voor tijd bepaalde Van Loenen de eindstand op 0-3.

Kijk voor alle uitslagen , de stand en het programma op de klassenpagina van de zondag vijfde klasse D.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)