Home / Algemeen / Together SportEvents komt met kidsdorp naar KVA

Together SportEvents komt met kidsdorp naar KVA

Tijdens het Kampioenschap van Amsterdam op 22 augustus zal er ook voor de aanwezige kinderen genoeg te beleven zijn. Together SportEvents zal tijdens het toernooi drie attracties opbouwen om de kinderen te vermaken terwijl de ouders kunnen genieten van wedstrijden op topniveau. Kinderen (tot 12 jaar) hebben trouwens gratis toegang!

Geïnteresseerde kinderen kunnen tijdens het kampioenschap onder begeleiding zelf hun kunsten vertonen in het kidsdorp bij onder andere het nieuwe voetbalflipperspel.

Together SportEvents is een sportmarketingbureau dat sinds 2011 gespecialiseerd is in het organiseren en uitvoeren van sportieve en recreatieve evenementen in Nederland. Het bedrijf verzorgde al verschillende activiteiten voor grote evenementen en zal ook tijdens het Kampioenschap van Amsterdam met verschillende activiteiten aanwezig zijn.

Het Kampioenschap van Amsterdam vind op zaterdag 22 augustus plaats. De poorten van Sportpark Goed Genoeg gaan om 10:00 uur open. De eerste wedstrijden zijn om 12:00 uur.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)