Home / Algemeen / Tom Clobus naar JOS/Watergraafsmeer

Tom Clobus naar JOS/Watergraafsmeer

Tom Clobus speelt het komende seizoen voor JOS/Watergraafsmeer. De aanvaller die dit seizoen uitkomt voor De Dijk heeft vandaag de besprekingen afgerond en tekende voor een jaar. Clobus speelde al eerder twee jaar voor JOS/Watergraafsmeer.

JOS/Watergraafsmeer roert zich aardig op de transfermarkt. Nu heeft het zich dus versterkt met Tom Clobus om voorin het vertrek van onder andere Mijnals op te kunnen vangen. De 32-jarige Clobus zelf is zeer tevreden over zijn overstap.

Clobus:’Ik had de keus tussen Hilversum en JOS/Watergraafsmeer. Ik wil alleen niet meer zo veel reizen. Ik woon in Diemen en JOS is om de hoek. Daarnaast ken ik Maurice Renger (aanvoerder JOS/Watergraafsmeer) nog van Hilversum en lijkt het me een leuk team om in te voetballen. Linksbuiten of in de spits, ik zie wel wat de trainer met mij wil. Ik ga in ieder geval hard trainen om te proberen een basisplaats af te dwingen’.

Clobus is bekend in de eerste klasse A, omdat hij dit jaar voor De Dijk speelde.
Clobus:’Ja dat wordt een mooie ontmoeting voor mij als we volgend jaar tegen De Dijk spelen, ik hoop in die wedstrijd natuurlijk wat te kunnen laten zien.’

JOS/Watergraafsmeer is hiermee nog niet klaar en er zullen nog meer spelers worden gehaald. Het is duidelijk dat de club volgend jaar mee wil doen om de prijzen.

 

Send this to a friend