Home / Algemeen / Topscorersklassement: maar liefst 4 koplopers

Topscorersklassement: maar liefst 4 koplopers

Het is spannender dan ooit aan kop van het topscorersklassement van Het Amsterdamsche Voetbal. Na afgelopen weekend hebben we maar liefst 4 koplopers.

Raily Ignacio (AFC) stond al op 18 punten en was afgelopen weekend geschorst. Hij had 2 weken eerder in een minuut tijd 2 gele kaarten gekregen na een bizarre situatie. Teamgenoot Yordi Teijsse kwam afgelopen weekend tegen Spakenburg wel in actie en wist ook te scoren. Daardoor staat ook hij nu op 18 punten.

Ook Tim Freriks (OFC) bereikte dat puntenaantal. Met zijn ploeg ging het onderuit bij Westlandia, maar hij benutte zelf nog wel een penalty. Het was zijn twaalfde goal van het seizoen. Tot slot tikte ook Dave Hertog (Pancratius) de 18 punten in. Hij maakte 18 goals, maar goals in de tweede klasse wegen minder zwaar. Ook Pancratius ging onderuit, maar Hertog benutte een penalty en pakte zo toch weer een puntje mee voor het topscorersklassement.

De vier koplopers worden op de voet gevolgd door Daniël Schermer (Purmersteijn), die na een goede seizoensstart nu een mindere fase beleeft met zijn ploeg. De Purmerenders staan inmiddels in de gevarenzone van de Hoofdklasse B zaterdag.

Bekijk hier het volledige topscorersklassement

De winnaar ontvangt aan het einde van het seizoen een cheque van Equipo Voetbalreizen

Foto: Tom Poederbach

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend