Topscorersklassement overhoop door wegvallen twee teams

In de vrouwen tweede klasse E zijn er in korte tijd maar liefst twee teams uit de competitie verdwenen. De afdeling die begon met twaalf clubs bestaat nu nog maar uit negen teams. Dit heeft ook grote gevolgen voor de doelpunten die de vrouwen van Overbos tegen die teams heeft gemaakt.

Het Amsterdamsche Voetbal heeft de stand inmiddels aangepast, maar moest ook de doelpuntenmaaksters achterhalen van de wedstrijden tegen Soest en VEP. In totaal ging het dertien doelpunten. Gelukkig beschikken we over een goed archief zodat we alles op de juiste wijze kunnen aanpassen.

Overbos speelt dit seizoen uiteindelijk maar zestien wedstrijden in plaats van de geplande 22. Wij hebben dan ook besloten om de factor per gescoorde goal van 1.0 op te schalen naar 1.6 (0.1. punt voor ieder minder gespeelde wedstrijd dan de overige teams en uiteraard rekening houdend met de afdeling waarin Overbos uitkomt).

TEAM overbos vrouwen

Richelle Smit is de grootste gedupeerde. Zij moet maar liefst vier doelpunten inleveren. Lynn Kamphuis raakt drie doelpunten kwijt. Anouk van Haasteren en Ellen Kilsdonk ieder twee. Jaimy Lammerse en Lisa Boersma verliezen een treffer.

Op de BvCM Topscorpagina (klik hier) vind je de nieuwe stand. Tevens zijn daar ook de doelpunten van afgelopen weekend in verwerkt. Veel teams kam er trouwens niet in actie. Alleen de vrouwen van Ajax en Buitenveldert (met weer een goal van koploper Lieselotte Wels!) en de mannen van Chabab en Purmerend speelden in competitieverband.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!